• darkblurbg

Online adverteren

De wereld van online adverteren is groot. De mogelijkheden zijn zeer divers. Dat biedt kansen, maar kan er ook voor zorgen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Basic Marketing staat voor een steady basis: dit geldt dus ook voor onze visie als het gaat om online adverteren. Je kunt bij ons terecht voor deze basis, maar ook wanneer je continue optimalisatie van jouw online-advertenties wenst. Samen met jou zoeken we naar de juiste kanalen en manieren om jouw doelgroep te bereiken.

 

'Wist je dat je met een klein budget al heel effectief kunt adverteren?'


Offline adverteren

Onterecht een ondergeschoven kindje: offline adverteren. Onbewust word je dagelijks geconfronteerd met een hoop offline effectieve reclame-uitingen. Los van dat we veel tijd online spenderen komen we (gelukkig) nog steeds graag buiten en bladeren we graag door papier.

Van billboards langs de snelweg tot magazines en brochures: onbewust nemen we veel van deze informatie in ons op, en heeft dit invloed op ons (koop)gedrag. Het is een andere beleving dan online en heeft daarom een andere aanpak nodig. Zeker wanneer online en offline ‘samenwerken’, kan het een effectief middel zijn om jouw doelgroep te bereiken.

 3 redenen om adverteren uit te besteden
aan Basic Marketing

 

1 Wij creëren een sterke basis voor jou 

2 Wij maken adverteren overzichtelijk

 3 Wij blijven advertenties optimaliseren


Meer diensten ontdekken