• darkblurbg

Geen tijd om pakkende teksten te schrijven? Wij wel. Komt dat even goed uit. Een wens van veel ondernemers is doormiddel van de juiste teksten op de website, hoger te komen in de ranglijst van Google. Afhankelijk van jouw huidige aanpak – ook als die er nog niet is – maken we een plan. Er is niet één specifieke oplossing tot succesvolle (web)teksten, dit hangt van een hoop factoren af.


Afhankelijk van jouw doel en budget kijken we naar de mogelijkheden. Ook met een klein budget kun je aanzienlijke positieve verandering aanbrengen met tekst. Veel ondernemers schrijven (web)teksten vanuit jarenlange kennis en ervaring in hun vakgebied. Dit zorgt voor een onbegrijpelijke boodschap, waardoor potentiële kopers afhaken. Houd de tekst simpel en leesbaar voor iedereen.


'
Durf te schrijven in Jip-en-Janneke-taal!

 


5 redenen waarom je teksten laat schrijven door ons

1) Wij creëren relevante teksten
2) Wij zorgen voor een consistent een duidelijk verhaal
3) Wij hebben technieken in huis waardoor meer bereik gegeneerd wordt (SEO)
4) Wij zorgen voor een geschikte vertaling van product of dienst naar doelgroep
5) Wij zorgen dat jouw communicatie dezelfde en passende tone-of-voice heeft


Offline teksten

Anno 2020 denk je bij tekst al snel aan online teksten. Logisch. Ook Basic Marketing blijft zich op dit gebied voortdurend ontwikkelen. Naast de wondere wereld van ‘online’ ziet Basic Marketing nog steeds de toegevoegde waarde en charme in van drukwerk. Teksten realiseren voor drukwerk vraagt om een andere aanpak. Waarom? Het is een volledig andere beleving dan online. Wij hebben de expertise in huis om jouw drukwerk tekstueel (maar ook visueel) uit handen te nemen.  Van brochures, informatieboekjes tot menukaarten: ook als het gaat om drukwerk staan wij voor je klaar!

Meer diensten ontdekken