• darkblurbg

AEC Medicals is een deskundig medisch keuringsinstituut dat zich richt op de medische luchtvaartkeuringen. De keuringen vinden plaats op Breda International Airport.

Ardoer is een samenwerkingsverband van 31 kwaliteitscampings in Nederland. Met dit aanbod is Ardoer de grootste directe aanbieder van kampeervakanties in Nederland.

Breda Airparc is onderdeel van Breda International Airport en bedient de zakelijke gebruikers van het vliegveld.

Breda International Airport is een luchthaven met verschillende soorten luchtvaart. Het terrein is uitermate geschikt voor (zakelijke) recreatie.

Camping & Beachresort Julianahoeve is een familiecamping gelegen in Zeeland, direct aan het strand van Renesse.

Camping De Pekelinge is een familiecamping in Oostkapelle en ligt slechts 3 kilometer van het strand en de Noordzee.

Camping Ginsterveld is een kindvriendelijke camping gelegen midden in de natuur van het populaire Burgh-Haamstede in Zeeland.

Ids Online & Ids Werving zijn gericht op uitzendbureaus. Ids Online biedt een softwarepakket aan en Ids Werving werft voor Nederlandse uitzendorganisaties.

Justion Advocaten Breda is een advocatenkantoor en richt zich met namen op op de zakelijke dienstverlening voor ondernemingen, overheden en instellingen.

Mooi Stijl stijlt ieder interieur. Voor iedere consument of zakelijke klant denken ze van A tot Z mee om interieur een boost te geven. 

Oerkracht Advies is een training- en coaching bureau voor het creëren van effectieve teams en is gevestigd in Breda.

Paardrijden in de Kempen biedt ruiterroutes aan binnen een groot ruiternetwerk. Hiermee rijd je van knooppunt naar knooppunt op de mooiste plekken.

Recreatiepark Kaps is een familiecamping én bungalowpark gelegen in de natuurrijke omgeving van Tubbergen in Twente.

Southern Cross Aviation (SXA) is een aanbieder van wereldwijde ferry vluchtdiensten met verschillende vliegtuigtypes.

Southern Cross International (SXI) is een internationale dienstverlener binnen de luchtvaartindustrie. SXI organiseert en beheert operaties binnen de luchtvaart.

Twins & Confetti is het merk van twee Nederlandse meisjes: een eeneiige tweeling. Ze zijn inzetbaar als merkvertegenwoordigers, modellen en influencers.

Winford Breda biedt particulier onderwijs aan in Breda en bestaat uit de scholen Winford Basisschool en Winford Academy. 

ZIB Investements Crownfunding is succesvol met innovatieve beleggingsproducten voor particuliere beleggers.